Cercar
Benvinguts a la plana web de Gasch Cansaladers
Gasch Cansaladers
  • Gasch Cansaladers
  • Gasch Cansaladers
  • Gasch Cansaladers

Gasch Cansaladers, Mestres Artesans des de 1957

Màxima qualitat en embotits cassolans de fabricació propia. Productes delicatessen.

Avís Legal

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de Gasch Cansaladers, des d'ara Gasch Cansaladers SL.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit de Gasch Cansaladers SL.

Gasch Cansaladers SL no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

Gasch Cansaladers SL, informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat de Gasch Cansaladers SL domiciliat en 934.080.526, 08042, Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari. Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li vam informar que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats única i exclusivament per Gasch Cansaladers SL, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifest així mateix que he estat informat/a de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.

Gasch Cansaladers: NIF/CIF B64514961.